Administrerende direktør Erik Tønnesen i Optimera AS (t.h.) ble tirsdag valgt inn som ny styreleder i Bygg Reis Deg AS etter Trond Hagerud.
Administrerende direktør Erik Tønnesen i Optimera AS (t.h.) ble tirsdag valgt inn som ny styreleder i Bygg Reis Deg AS etter Trond Hagerud.

Erik Tønnesen ny styreleder i Bygg Reis Deg

Administrerende direktør Erik Tønnesen i Optimera AS ble tirsdag valgt inn som ny styreleder i Bygg Reis Deg AS etter Trond Hagerud.

– Tønnesen har bred erfaring fra ulike handels- og distribusjonsselskaper både i Norge og internasjonalt, heter det i en melding fra Bygg Reis Deg. Han er nå inne i sin andre periode både i Optimera og styret i Bygg Reis Deg, og sier han ser frem til å overta stafettpinnen etter Trond Hagerud som styreleder.

Tønnesen får med seg et erfarent styre når han nå skal lede selskapet inn mot den 30. Bygg Reis Deg-messen.

– Jeg ser frem til å bidra til utviklingen av det jeg mener er en viktig og inspirerende møteplass for hele byggenæringen. Bygg Reis Deg har en sterk og viktig posisjon når det gjelder å vise frem sine produkter og tjenester. De siste årene har messen utviklet seg til å bli en nyttig utviklingsarena både for ansatte- i byggenæringen og alle de forbrukerne som ønsker å oppdatere sine ferdigheter, sier Tønnesen i meldingen.

– Det er også hyggelig å registrere at Bygg Reis Deg AS har klart å etablere en årlig møteplass for ledere i byggenæringen gjennom Det Norske Byggemøtet. I år skal vi samle ledere på tvers av de ulike bransjene til vår topplederkonferanse, onsdag 19. oktober. Det er mye som skjer både i og rundt byggenæringen og som styreleder ser jeg frem til at vi skal belyse både utfordringer og muligheter under årets topplederkonferanse og ikke minst til neste års jubileumsutstilling, sier Tønnesen.

Dette er det nye styret til Bygg Reis Deg:
Erik Tønnesen (administrerende direktør i Optimera AS), styreleder
Carl Otto Løvenskiold (konsernsjef i Løvenskiold-Vækerø AS)
Ole-Jørgen Mo (kommersiell direktør i Optimera AS)
Jøns Sjøgren (administrerende direktør i Byggevareindustriens Forening)
Trond Hagerud (administrerende direktør i Mapei AS)
Arne Jebsen (administrerende direktør i Hunton Fiber AS)

Varamedlemmer
Eirik Grønlie (markedsdirektør i Løvenskiold Handel AS)
Jan Endre Vartdal (daglig leder i Vartdal Plastindustri AS)