Eline Høyte

Eline Høyte ny markedssjef i Senter for eiendomsfag

Senter for eiendomsfag opplever økt etterspørsel etter sine produkter, og har nå ansatt Eline Høyte som ny markedssjef.

- Vi har sett muligheten til å utvide vår egen stab med en dedikert markedssjef. Markedssjefen vil bistå med å forvalte og utvikle dagens kompetanseprogram, og støtte opp med å utvikle senterets kunnskapstilbud. Spesielt oppleves nå større behov fra kommunal sektor, der sammenslåinger skal gi sterkere fagmiljøer. Vi setter også stor pris på at fagkunnskapen i bransjen samles hos oss, og spesielt at vi kan favne kompetanse og ressurser fra «alle sider av bordet», både fra privat og offentlig sektor, sier daglig leder Øystein Ringen-Vatnedalen i en pressemelding.

Senterets nye markedssjef, Eline Høyte, har kompetanse og erfaring fra eiendomsrelaterte virksomheter. Hun har eiendomsfaglig utdanning på Bachelornivå, og har tidligere jobbet for Utleiemegleren, DNB Eiendom og JM Norge.

- Eiendomsbransjen er en utrolig spennende bransje som gir mange ulike karrieremuligheter. Jeg ønsker at enda flere skal se muligheten eiendomsbransjen kan gi deg, og veie inn er kompetanse, sier Eline Høyte.

- Eline vil jobbe for å synliggjøre bransjen og våre støttespillere med tanke på økt rekruttering og kunnskap om bransjen. Vi er «på ballen» i forhold til fremtidens ressurser, sier programdirektør Even Stenvaag Leira