Gamle og nye eiere er fornøyd med at Eidsvoll Taktekking blir en del av Teqt Group. Foto: Teqt Group
Gamle og nye eiere er fornøyd med at Eidsvoll Taktekking blir en del av Teqt Group. Foto: Teqt Group

Eidsvoll Taktekking blir en del av Teqt Group

Teqt Group har kjøpt opp Eidsvoll Taktekking og består nå av 25 selskaper i Norge og Sverige.

De tidligere eierne, Dag Olsen, Kjell-Morten Johansen, Pål Svarthol og Lars Moen, vil fortsette å drive Eidsvoll Taktekking AS videre, opplyser Teqt Group i en pressemelding.

Eidsvoll Taktekking utfører tak- og membrantekninger, og har også eget blikkenslagerverksted. Selskapet har i dag rundt 12 fast ansatte og opererer hovedsakelig i Akershus-området.

Teqt Group skriver i meldingen av Eidsvoll Taktekking vil være en ny sterk aktør for Teqt Norge, og de fremhvever at de tidligere eierne sitter på lang erfaring innen entreprenørskap.

– De har en positivt driv, noe som har gitt bedriften en solid markedsposisjon, langvarige og gode kunderelasjoner. Eidsvoll Taktekking har et omdømme som står for høy kvalitet. Med et fortsatt sterkt lokalt lederskap, ser vi fram til videre ekspansjon i Norge sammen med Eidsvoll Taktekking, sier Torstein Svennevig, country manager for Teqt Group i Norge.

Eidsvoll Taktekking ser frem til å bli en del av Teqt Group.

– Her ser vi mulighet til å vokse samt å være med på å bygge noe stort i tiden fremover. Vi tenker at det å være med i en større organisasjon, med sterk lokal ledelse, til sammen vil gi oss muligheter som vi ellers ikke ville fått. Vi se virkelig frem til å utvikle oss sammen med våre nye kollegaer i Teqt familien, kommenterer de tidligere eierne.

I forbindelse med salget gjennomfører de tidligere eierne en reinvestering i Teqt Group, står det i meldingen.