Torstein Svennevig er ansatt som country manager i Norge for Teqt Group. Foto: Teqt Group
Torstein Svennevig er ansatt som country manager i Norge for Teqt Group. Foto: Teqt Group

Han blir sjef for Teqt Group i Norge

Teqt Group har nå ansatt Torstein Svennevig som country manager i Norge.

Teqt Group er store innen takløsninger, blikk- og taktekking i Sverige, og satser nå i Norge. Satsingen skal ledes av country manager Torstein Svennevig.

– Torstein Svennevig kommer fra stillingen som country manager for Kingspan Insulation Norge, og hans erfaring med å bygge opp denne virksomheten fra bunnen av er et verdifullt tilskudd for å realisere våre vekstplaner i Norge, skriver selskapet i en pressemelding.

Svennevig er i utgangspunktet kjemiingeniør, men har 20 års erfaring fra byggebransjen.

– I Teqt Group skal Torstein Svennevig jobbe med nye oppkjøp og skape struktur i det relativt nye norske delen av konsernet, skriver selskapet videre.

– Dette kommer til å bli et eventyr å være med på å utvikle. Når bedrifter slutter seg til Teqt Group, blir de en del av en større gruppe som vil gi muligheter til samarbeid og utvikling som man kanskje ikke har i et mindre, enkeltstående selskap. Jeg har vært med i lignende prosesser før, med blant annet Kingspan, og vet at noe av det viktigste er at man trives på jobben. Jeg skal, sammen med ledelsen i de lokale datterselskapene, skape en gruppe hvor det er høyt under taket og hvor alle ansatte kan trives og utvikles, sier Torstein Svennevig i meldingen.

– Med Torstein Svennevig sin erfaring fra bygg- og takbransjen, hans gründersinn og erfaring med å bygge opp en ledende virksomhet føler vi oss trygge på at suksessen til Teqt Group i Sverige også vil fortsette i Norge, sier Stefan Lind, administrerende direktør i Teqt Group, i meldingen.