Vestlandstak AS, med base i Møre og Romsdal, blir en del av Teqt Group. Foto: Teqt Group
Vestlandstak AS, med base i Møre og Romsdal, blir en del av Teqt Group. Foto: Teqt Group

Vestlandstak AS blir en del av Teqt Group

Svenske Teqt Group består nå av 24 selskaper i Norge og Sverige, og etter kjøpet av Vestlandstak AS er selskapet også etablert i Møre og Romsdal.

Vestlandstak AS ble etablert i 1995, og leverer ulike tjenester innenfor tekking av flate tak og membraner. Bedriften er etablert i Ålesund og har 15 medarbeidere. De tidligere eierne, Oddgeir Borgan og Hans Petter Grønmyr, vil fortsette å drive virksomheten videre, heter det i en pressemelding.

– Vestlandstak AS vil være en sterk aktør for Teqt Group vest i Norge. Oddgeir Borgan og Hans Petter Grønmyr har lang erfaring innen entreprenørskap. Begge har en positivt driv som har gitt bedriften en solid markedsposisjon og langvarige og gode kunderelasjoner. Vestlandstak AS har et omdømme som står for høy kvalitet. Med et fortsatt sterkt lokalt lederskap, ser vi fram til videre ekspansjon i Norge sammen med Vestlandstak AS, kommenterer Torstein Svennevig, Country Manager for Teqt Group i Norge, i meldingen.

Byggeindustrien skrev i april i år om at Teqt Group satser i Norge, og at Alltak AS, Tak & Beslag AS og Torbjørn Lemtum AS har blitt de tre første datterselskapene i satsingen. Teqt Group har som mål å bli Nordens ledende blikk- og takentreprenør.

Fra Vestlandstak AS er kommentaren at man synes det er spennende og morsomt å få være med på å bygge opp Teqt Group i Norge og få bygge noe stort.

– Det føles trygt å få flere samarbeidspartnere å støtte seg til, samt å bli større sammen, heter det i pressemeldingen.