Joakim Johannesen, daglig leder Veas Rør AS (t.v.) og Anders Ettre, norgessjef i Currentum. Foto: Currentum

Joakim Johannesen, daglig leder Veas Rør AS (t.v.) og Anders Ettre, norgessjef i Currentum. Foto: Currentum

Currentum kjøper Veas Rør

Installasjonsgruppen Currentum utvider sin virksomhet i Norge gjennom kjøpet av Veas Rør AS.

– Vi er glade for å ønske Veas Rør AS og 75 nye medarbeidere velkommen til Currentum. Det er et selskap som passer oss veldig bra. Spesielt imponerende er deres gode vekst siden oppstarten, og gode og brede kundeportefølje, sier Anders Ettre, Norgesjef for Currentum, via en pressemelding.

VVS-selskapet Veas Rør AS ble grunnlagt i 2013 og jobber innen service, boliger og prosjekt. Selskapet omsetter for 175 millioner norske kroner og sysselsetter cirka 75 ansatte med Oslo og Vest-Buskerud som nedslagsfelt. 

– Veas Rør AS blir en del av Currentum som består av 60 installasjonsselskaper i Sverige, Norge og Finland og har til sammen over 2.000 medarbeidere samt omsetter for cirka seks milliarder kroner, heter det videre i meldingen.

– Vi valgte Currentum fordi det er en aktør som matcher vår profil. Vi har hatt en god vekst de siste årene, og med en sterk partner som Currentum i ryggen blir det mulig å bygge videre på denne utviklingen, sier Joakim Johannesen, daglig leder for Veas Rør AS, i meldingen.

I porteføljen finnes fra før de norske selskapene Askim & Mysen Rør AS og Randem & Hübert AS.