Cecilie Galligani Ræder er ansatt som HMS-sjef i Con-Form. Foto: Con-Form
Cecilie Galligani Ræder er ansatt som HMS-sjef i Con-Form. Foto: Con-Form

Con-Form har ansatt ny HMS-sjef

Cecilie Galligani Ræder startet opp som ny HMS-sjef i Con-Form i januar.

– Jeg er godt i gang med arbeidet, og har brukt den første tiden til å kartlegge og bli godt kjent med organisasjonen og hvordan vi jobber, sier Cecilie Galligani Ræder i en pressemelding.

Con-Form setter opp råbygg i betong over store deler av Norge, og har fire betongelementfabrikker i Norge og én i Strømstad.

– Jeg er spesielt fornøyd med at jeg allerede har merket et stort engasjement for HMS blant mine nye kollegaer, og jeg har blitt veldig godt mottatt ute på byggeplassene og i fabrikkene. Det er et supert utgangspunkt for meg som ny HMS-sjef, legger Ræder til.

Ræder kommer fra Veidekke hvor hun har vært senior sikkerhetsrådgiver på konsern, og sist HMS-leder i Veidekke Asfalt. Tidligere var hun QHSE-manager i Gaia Ship Management AS med ansvar for ankerhåndteringsskip stasjonert i India og Djibouti.

– Målet mitt er at Con-Form skal velges som samarbeidspartner ikke bare fordi vi er best på råbygg, men også fordi vi er gode på og tar HMS på alvor. Jeg mener Con-Form har et spesielt godt engasjement og fokus når det kommer til HMS, påpeker Ræder.