Foto: Instalco

Foto: Instalco

Christiania Rørleggerbedrift blir en del av Instalco

Instalco forsterker kjøper Christiania Rørleggerbedrift AS og deres datter/søsterselskaper Romerike Rør, Christiania Rørleggerbedrift Vest AS, Christiania Rørleggerbedrift Energi AS og Christiania Rørleggerbedrift Romerike AS.

Til sammen omsatte gruppen i 2021 for 148 millioner kroner, skriver Instalco i en pressemelding.

- Gjennom dette oppkjøpet begynner vi å bli en sterk aktør innen VVS segmentet i Oslo, samt at vi styrker vår kompetanse innen energioptimalisering og bærekraftige installasjoner. Christiania Rørleggerbedrift er et stort og stabilt selskap med høy kompetanse og gode kunderelasjoner. Helt klart et selskap som passer meget godt inn i Instalcofamilien, sier Roger Aksnes, forretningsområdesjef Instalco Norge i meldingen.

Christiania Rørleggerbedrift ble stiftet i 2005 og har cirka 75 ansatte.

- Vi samarbeider allerede godt med blandt annet Klimateknikk Oslo og gjennom å bli en del av Instalco ser vi store muligheter for å utvide vårt samarbeid med øvrige selskaper i Instalco Norge, sier Rune Johannesen, daglig leder i Christiania Rørleggerbedrift i samme melding.

Instalco Norge har nå vokst til 18 selskap hvorav ti er i Oslo området.

Oppkjøpet er betinget godkjent av konkurransetilsynet. Instalco kjøper 100 prosent av aksjene i Christiana Rørleggerbedrift AS med tilhørende datter/søsterselskaper med forventet overtakelse i juni/juli.