Fra venstre: Lars Petter Grandahl, direktør handel i Optimera, Bjørn Jarle Tordal, daglig leder i Montér Kvam og Trond Bjarne Oseth, KAM Optimera handel.

Byggern Hardangerfjord blir Montér Kvam

Et godt stykke inn i Hardangerfjorden i Hordaland ligger Montér sitt nye byggevarehus, Montér Kvam.

Fasade og byggevarehus er nå kledd i Montér-drakt, og det gjøres klart til åpningsfest 2. mai.

– Dette er et betydelig løft for oss og vi gleder oss stort. Med Montér i ryggen får vi tilgang på erfaring, kompetanse, varer og tjenester vi tidligere ikke har hatt, spesielt mot profesjonelle aktører og hyttemarkedet. Montér vokser og satser – det gleder vi oss til å bli en del av, sier daglig leder Bjørn Jarle Tordal i en pressemelding.

I april i fjor flyttet byggevarehuset inn i dobbelt så store lokaler, med en mer sentral beliggenhet i tilknytning til riksvei 7.

– Vi fikk større plass til utstillinger og varer inne i byggevarehuset, samt bedre oversikt for kunder og ansatte. I tillegg fikk vi gjennomkjøring i utebutikken med trelast og byggevarer på rundt 1.500 kvadratmeter. Kundene får dermed gleden av å laste under tak, beskyttet fra vær og vind, sier Tordal.

Fordelingen av private og profesjonelle kunder er jevnt fordelt, med en liten overvekt av private kunder.

– Markedet her er i endring. Verdt å trekke frem er Kvamskogen – et hytteområde og skieldorado for folk i hele Hordaland. Hit skal vi levere materialer til ni hytter i nær fremtid, og vi tror det blir flere. Med Montér i ryggen står vi sterkere i dette markedet, fortsetter Tordal.