- For å redusere usikkerheten for våre utstillere har vi besluttet at dersom situasjonen ikke er forbedret når vi kommer til 1. april 2021 vil vi utsette messen til høsten 2022, sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør i Bygg Reis Deg AS.

Bygg Reis Deg vil sikre kundene mot eventuell korona-avlysning - kommer med messeavklaring innen 1. april

- For å redusere usikkerheten for våre utstillere har vi besluttet at dersom situasjonen ikke er forbedret når vi kommer til 1. april 2021 vil vi utsette messen til høsten 2022, sier administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg AS.

- For at Bygg Reis Deg 2021 skal bli enda bedre enn forrige messe er vi avhengig av å jobbe med salg- og utvikling som normalt på denne tiden. Det innebærer blant annet at vi samler utstillerne til et Utstillerforum 13.oktober klokken 15.00. Her kommer vi med tips- og triks om hva som er viktig å tenke på ett år før gjennomføring av messen. I skrivende stund er det imidlertid forbud mot å arrangere messen slik vi pleier, men vi satser på at situasjonen er normalisert om et år. De myndighetspålagte restriksjonene i forbindelse med Covid 19- pandemien gjør at vi ikke kan samle flere enn 200 mennesker per i dag. For å redusere usikkerheten for våre utstillere har vi besluttet at dersom situasjonen ikke er forbedret når vi kommer til 1.april 2021 vil vi utsette messen til høsten 2022, sier Nybø.

- Hvis vi kommer i en slik situasjon, vil våre utstillere få tilbud om å få pengene for standleie tilbake eller å opprettholde sin bestilling til kommende messe. På den måten sikrer vi at våre utstillere ikke bærer noen økonomisk risiko ved å melde seg på som planlagt, legger han til.