Foto: Nyebilder
Foto: Nyebilder

Bravida flytter til Løren

Bravida flytter nå hovedkontoret til Parallell på Løren, som sto ferdig i 2020.

– På Parallell får vi gode og arealeffektive lokaler med flotte lysforhold, skreddersydd etter våre behov. Men like viktig er det at bygget også innfrir strenge klimakrav og drives etter en helhetlig tenking rundt bærekraft, inkludert helse og velvære. Det betyr mye for oss, sier administrerende direktør i Bravida Norge, Tore Bakke, i en pressemelding.

– Når vi bistår våre egne kunder med bærekraftige løsninger, må vi også vise vei og omstille vår egen virksomhet. Dette stiller høye krav til bærekraft også for kontorlokalene våre, og vi har sett på nært hold hvor seriøst Skanska arbeider på dette feltet, legger Bakke til. Det er Skanska som har bygget prosjektet Parallell.

Foto: Bravida/Ingar Næss
Foto: Bravida/Ingar Næss

– Det at Parallell også er WELL-sertifisert, betyr at alle de viktige faktorene som påvirker arbeidsmiljøet er ivaretatt: Det handler blant annet om luft, vann, ernæring, lys, bevegelse, termisk komfort, mental helse og lydforhold. Nå får vi et bygg som bidrar aktivt til mer overskudd i arbeidshverdagen, påpeker han.

Bravida har om lag 3.000 ansatte i Norge, og kontorlokaler på 30 ulike steder rundt i landet. Selskapet installerer og vedlikeholder anlegg for energi, varme, kjøling, vann, ventilasjon og sikkerhet, og er godt kjent med Parallell og Skanska fra før.

– Bravida har ikke bare stått for VVS-installasjoner på Parallell, de deler også våre tydelige klimamål og er en god samarbeidspartner for Skanska. Da er det ekstra hyggelig å også kunne ønske dem velkommen som leietaker, forteller Synnøve Lyssand Sandberg i Skanska Commercial Development Norway, i meldingen.

Bravida flytter til 13. etasje i Parallell sammen med sine kolleger. 1. desember flytter de fra dagens lokaler på Linderud, og kommer tre kilometer nærmere Oslo sentrum.