Block Berge Bygg endrer navn til Veidekke Prefab

Veidekkes datterselskap for prefabrikkerte betongelementer på Klepp syd for Stavanger endrer navn til Veidekke Prefab.

Det nye navnet tydeliggjør koblingen til Veidekke­-konsernet, og forteller samtidig hva selskapet leverer, skriver Veidekke i en pressemelding.

- Vi er stolte over Block Berge Bygg-navnet og alt det har betydd for oss og våre samar­beids­­partnere. Samtidig mener vi at Veidekke Prefab er et enda bedre navn, både fordi det forteller hva vi faktisk leverer og fordi det viser tydelig at vi er en del av Veidekke. For våre kunder og samarbeidspartnere skal vi fortsatt være det vi alltid har vært: Nysgjerrige, innovative og løsningsorienterte, sier daglig leder i Veidekke Prefab, Aage Tengs i meldingen.

Block Berge Bygg AS var lenge Veidekkes tydeligste merkevare i Rogaland. I 2018 ble byggvirksomheten skilt ut, og i dag er Veidekke Bygg Rogaland en regional byggentreprenør mens Veidekke Prefab er en landsdekkende leverandør av prefabrikkerte råbygg i betong.

- Når vi endrer navn, så er det noen ting som endrer seg. Vi har fått opp ny logo på fabrikken på Klepp, og vi får nye logoer på klær og utstyr. Samtidig er det mange ting som på ingen måte endrer seg. Folka, kulturen, innovasjonsgleden og ønsket om å gjøre det beste for kundene våre står solid i bunn fortsatt. Det som kjennetegnet Block Berge, og som også kjennetegner Veidekke Prefab, er at vi tar ansvar. Det ligger i sjela vår, legger han til.