Blir ny daglig leder i Aktiv Bygg

Ole-Ivar Bjørkamo (50) er ansatt som ny daglig leder i Aktiv Bygg AS.

– Han er utdannet fra BI og har lang erfaring fra ledende stillinger i kombinasjon med å ha innehatt flere styreverv i ulike organisasjoner, heter det i en melding fra selskapet.

– Vi er svært tilfredse med at Ole-Ivar Bjørkamo har takket ja til stillingen som daglig leder i Aktiv Bygg AS. Bjørkamo har alle de kvaliteter som skal til for å fylle sin nye posisjon på en utmerket måte. Styret takker samtidig avtroppende daglig leder Amund Alm for at han har ledet selskapet svært godt gjennom fire og et halvt år, sier styreleder, advokat Svein J Ruud Johansen i meldingen.

Alm opplyser at han nå vil bruke mer tid til å bygge opp sitt eget eiendomsselskap.

Aktiv Bygg sitt satsingsområde er innen rehabilitering av næringsbygg i Stor-Oslo. Selskapet har aktive eiere og omsetter for 360 millioner kroner i 2022, og har 45 ansatte.

– Utsiktene for 2023 tegner meget bra, med en ordrereserve på drøyt 350 millioner kroner, skriver selskapet.

– Jeg er veldig glad for muligheten til å lede Aktiv Bygg AS, og ser frem til å bygge videre på en solid og godt sammensatt organisasjon. Sammen skal vi fortsatt drive det gode selskapet fremover, og fortsette å være best i markedet, med søkelys på utvikling og kvalitet både internt og for våre kunder, sier Ole-Ivar Bjørkamo i meldingen.