Salgsleder Tommy Larsen hos HeatWork med en ny maskin klar for skadedyrbekjempelse i Frankrike. Foto: HeatWork

Bekjemper veggedyr med HeatWork

Rentokil i Frankrike har hatt stor suksess med å bruke varmebehandlingsutstyr for å bekjempe skadedyr.

Det skriver HeatWork i en pressemelding.

Nå skal enda en stor maskinpakke være sendt til Frankrike fra HeatWorks fabrikk i Narvik.

For ett år siden kjøpte Rentokil Frankrike sin første maskin med varmebehandlingsutstyr for å bekjempe blant annet veggedyr, skriver HeatWork i pressemeldingen.

Uten gift og kjemikalier økte oppdragsmengden for den franske skadedyrbedriften.

HeatWork har siden den gang utviklet en helt ny maskin for skadedyrbekjemping, og har lansert HW Xtreme 103 HT, en spesialutviklet maskin for bruk til varmebehandling.

Maskinen er, ifølge pressemeldingen, tilpasset med komponenter og løsninger som oppfyller krav skadedyrbransjen stiller.

– Hvis man sammenligner denne med en «vanlig» HeatWork-maskin, så ser man store forskjeller. Denne har større tank, høyere pumpekapasitet, flere sikkerhetsinstallasjoner, transportable slangevogner som man enkelt kan løfte inn og ut av maskinen og mye mer, sier salgsleder Tommy Larsen hos HeatWork. I tillegg har maskinen lavere vekt, og leveres med tilleggsutstyr som skal forenkle logistikken for brukerne.

– At vi nå får flere bestillinger fra Frankrike, gjør oss sikre på at vi har utviklet et nytt og innovativt produkt som skadedyrbransjen ønsker og er svært fornøyde med. Dette understrekes av at alle førstegangskjøpere av utstyret allerede har fått levert nye maskiner, og det innen første bruksår, uttaler daglig leder Reidar Schille i pressemeldingen fra HeatWork.