Eikås visningshytte på Hellerudsletta. Foto: Eikås Hytter & Hus

Berge Sag kjøper Eikås Hytter & Hus

Hus- og hytteleverandøren Berge Sag har sikret seg aksjemajoriteten i Eik ås Hytter & Hus.

– Kjøpet er en del av v å r satsning om å nå ut bredere i det norske hyttemarkedet, forteller konsernsjef i Berge Sag, Rolf L. Sjursen i en pressemelding.

Som Berge Sag , med hovedkontor i Ø lensv åg, er ogs å Eik å s Hytter & Hus etablert og bygget opp i ei bygd, n ærmere bestemt Eiken i Agder fylke.

Eikås har levert hus og hytter i hele Norge, hovedsakelig s ø r for Tr ø ndelag. I fjor omsatte de for 58 millioner kroner.

Tredesign AS, som utvikler og produserer utvendige designprodukter til hytter og hus, b åde i privat- og proffmarkedet, f ø lger også med i oppkj øpet.

Daglig leder i Eik ås, Ole Dag Meland, har stor tro p å at de nye eierne vil v ære med og bidra positivt til videre utvikling av Eik å s Hytter & Hus. Han understreker at de ansatte eier 10 prosent av firmaet, og at alle blir med i fortsettelsen.

– Våre 12 ansatte, best år av byggingeni ø rer, teknikere med snekkererfaring og en arkitekt, vil fortsette å arbeide i lokalene v å re i Eiken . I tillegg til anlegget i Eiken har vi også salgskontorer på Gol og i Kongsberg, med egne selgere som blir med videre. Eik ås har ogs å en flott visningshytte på Hellerudsletta utenfor Oslo, sier Meland i meldingen.