Ny administrerende direktør i AS Spilka Industri

Terje Bøe er ansatt som administrerende direktør for industribedriften AS Spilka Industri.

Bøe er 50 år gammel og har ledererfaring fra ulike lederstillinger i selskaper som Saferoad Group, Vik Ørsta og Sykkylven Stålindustri, i tillegg til Glamox og OSO Hotwater Group. Bøe arbeider i dag som konsernsjef i Bomek konsernet med hovedkontor i Bodø. I tillegg til sine lederstillinger har, og er, Bøe engasjert i styreverv i flere industribedrifter.

– Jeg ser frem til nye og spennende oppgaver i en bedrift som har vært med på å forme Norsk vindustradisjon gjennom sin pionerinnsats i utviklingen av utadslående vindusløsninger, sier Bøe i en pressemelding. Han vil tiltre stillingen i løpet av sommeren.

Bøe har siden sommeren 2018 innehatt et styreverv i AS Spilka Industri og har derfor god bakgrunnskunnskap i bedriften.

– Jeg gleder meg til å få arbeide med videreutvikling av denne spennende industribedriften sammen med de ansatte, og jeg er klar på at Spilka har et solid potensial for ytterligere vekst, sier Bøe.

Styreleder Gunnar Hareide forteller at det var ønskelig med en grundig ansettelsesprosess av en ny administrerende direktør.

– Vi valgte derfor å ansette Jon Daniel Nesje som daglig leder i denne interim perioden. Nesje har sikret bedriften god gjennomføringskraft og nye impulser i interimperioden. Det gjorde at styret kunne gjennomføre en god ansettelsesprosess og vi er svært fornøyd med å få en så erfaren industrileder som Bøe med oss på laget, sier styreleder Gunnar Hareide.