Halvard Høilund-Kaupang til Norske Trevarer

Norske Trevarer har stor tro på fremtiden og ansetter Halvard Høilund-Kaupang i foreningen. Han går fra å være forsker i SINTEF til å bli deres nye leder for fag og teknologi.

– Høilund-Kaupang er etter åtte år i SINTEF klar for nye utfordringer og ser frem til å ta fatt på oppgavene i Norske Trevarer, heter det i en pressemelding.

- Jeg kunne ingenting om bygg før jeg begynte i SINTEF, men det man lærer som forsker er å lære seg ting. Flere år med alt fra skadeutredninger, lydmålinger, beregninger, Byggforskserien og ledelse har gitt meg en solid innføring i flere av byggenæringens hjørner og hjørnesteiner, sier han.

Det er akustikk og bygningsfysikk som er Høilund-Kaupang kjernekompetanse. I tillegg har han jobbet med byggeprosess og industrialisert bygging.

– Hovedmålet med denne stillingen er å være en faglig ressurs og rådgivende ekspert overfor medlemsbedriftene, samt ivareta bransjens faglige interesser overfor myndighetene. I tillegg sikre at bransjen og våre medlemmer er godt rustet til å håndtere den teknologiske utvikling som skjer i markedet. Vi er veldig glad for å ha Halvard med oss på laget, sier Jannis Barbantonism, administrerende direktør i Norske Trevarer.