Tommy Rakstad i RS Tømrerservice (f.v.), Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus AS og Stian Solheim i RS Tømrerservice.

RS Tømrerservice blir Nordbohus-forhandler

– Vi ønsker å satse på markedet for nye boliger i Mysen og omegn, og Nordbohus kan tilby oss det vi trenger for ta selskapet opp til neste nivå, sier Tommy Rakstad, daglig leder i RS Tømrerservice.

RS står for Rakstad og Solheim, som er etternavnet til de to gründerne av selskapet.
– Vi har hatt en fin vekst de siste årene, og således bygd veksten i selskapet vårt på fornøyde kunder som har anbefalt oss videre til andre kunder. Akkurat den filosofien passer veldig godt med det som Nordbohus representerer, sier Rakstad i RS Tømrerservice i en pressemelding.

RS Tømrerservice har tilhold, og hovedandelen av sin virksomhet, i Mysen i Eidsberg kommune.
– Vi ser at markedet vårt etterspør rekkehus og eneboliger. Mitt inntrykk er at de fleste drømmer om å bo slik i vårt område når de er klare for å etablere seg i et samboerforhold og med familie, sier Stian Solheim.

Nordbohus er ivrige etter å lansere RS Tømrerservice som ny Nordbohus-forhandler.
– Etter nødvendig kursing skal de prissette husene i eneboligkonseptet ut fra våre kalkyler, slik at de får sine priser inn i vår nettbutikk for bolig. Deretter skal vi kommunisere godt ut til markedet at Nordbohus er på plass i Mysen med svært dyktige folk, sier Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus.