F.v.: Karsten Midthaug og Åsmund Hamre

Midthaug AS overtar Hamre AS

Midthaug AS, eier av Brødrene Midthaug AS, overtar 100 prosent av aksjene i Hamre AS og i Hamre Romania S.R.L.

– Vi er svært fornøyd med at vi når har kommet frem til en slik avtale, sier administrerende direktør i Brødrene Midthaug AS, Karsten Midthaug i en pressemelding.

- Oppkjøpet styrker vår posisjon på Vestlandet, styrker vår konkurransekraft og øker vår produksjonskapasitet, legger han til.

Eierskapet i Hamre AS og Hamre Romania SRL skaper nye muligheter for Midthaug-konsernet. Gjennom Hamre AS er målet å styrke markedsposisjon i regionen mellom Bergen og Stavanger. Produksjonsvirksomheten i Romania gir mulighet for økt konkurransekraft og leveringskapasitet i samspill med fabrikken på Kleive og regionskontorene i Brødrene Midthaug AS, mener bedriften.

– Midthaug har hatt en positiv utvikling de senere år, med økt fokus på interne forbedringsprosesser, sier Midthaug.

Brødrene Midthaug AS fikk så sent som i 2016 tildelt IA prisen av IA rådet for Møre og Romsdal for godt helhetlig IA arbeide. Brødrene Midthaug AS ble også tildelt «European Steel design Award og Merit 2017» for sine leveranser til Kimen Kulturhus.

Daglig leder i Hamre AS, Åsmund Hamre, ser frem til å bli en del av Midthaug-konsernet.

- Vi i Brødrene Midthaug AS ønsker de ansatte i Hamre-selskapene velkomne inn i Midthaug-«familien» og ser frem til å utvikle selskapene videre sammen med våre ansatte og våre kunder, sier han.