Weels Betong & Plast ble grunnlagt i 1998, og har i dag 10 ansatte, lokalisert i Råde utenfor Sarpsborg.

Ahlsell kjøper Weels Betong & Plast

Ahlsell Norge AS har gjennomført kjøpet av det regionale VA-selskapet Weels Betong & Plast AS i Østfold.

Weels Betong & Plast har siden 1998 vært en anerkjent leverandør av VA-anlegg innen både betong og plastrør. Selskapet består av 10 ansatte lokalisert i Råde, som forsyner kunder innenfor flere bransjer i nedre Viken. Selskapet har en årlig omsetning på 55 millioner kroner, skriver Ahlsell i en pressemelding.

- Weels Betong & Plast sin styrke ligger i at de selger hele løsninger til kundene, og blir oppfattet som en god samarbeidspartner for sine kunder. Dette passer godt inn i Ahlsells forretningsmodell. Selskapet vil tilføre oss kunnskap om betong og montering, i tillegg til gi oss store muligheter med kunderelasjonene de sitter med i dag, sier administrerende direktør i Ahlsell, Rune Flengsrud i meldingen.

- Vi har kunder i Østfold og omegn som har ønsket seg et sterkere Ahlsell på VA. Nå har vi lyttet til dem. Vi satte oss et mål i fjor om å styrke oss i nedre Viken regionen, og med Weels Betong & Plast vil vi få en sterkere tilstedeværelse, sammen med avdelingene våre i Fredrikstad og Moss fortsetter som tidligere, sier Therese Bjelde, som er divisjonsdirektør for VA og Industri & Bygg i Ahlsell.

Selve oppkjøpet forventes å ha en marginal positiv påvirkning på Ahlsells resultat. Transaksjonen omhandler kjøp av 100 prosent av aksjene i Weels Betong & Plast AS.