Administrerende direktør Svein Arne Uppstad i Agder og Stefan Pfetsch, managing director i Wacker Neuson Produktion.
Administrerende direktør Svein Arne Uppstad i Agder og Stefan Pfetsch, managing director i Wacker Neuson Produktion.Foto: Wacker Neuson

Agder Anleggsenter blir generalimportør av Wacker Neuson

Wacker Neuson og Agder Anleggsenter har blitt enige om å utvide sitt eksisterende samarbeid i Norge. Fra 14. februar vil Agder Anleggsenter være generalimportør for Wacker Neusons produkter i Norge.

Fra 14. februar vil Wacker Neuson Group være representert eksklusivt gjennom Agder Anleggsenter i Norge, og vil ikke lenger ha egen virksomhet her, skriver Wacker Neuson i en pressemelding.

– I løpet av mange års samarbeid har Agder Anleggsenter vist seg å være en lojal partner med en sterk kundeorientering. Vi er overbevist om at utvidelsen av vårt samarbeid i Norge vil gi mange fordeler for våre lokale kunder og forretningspartnere. Alle våre ansatte er med videre til Agder Anleggsenter og våre kunder vil dermed få beholde sine personlige kontakter. Våre kunder vil også få gleden av tilgang på Agder Anleggsenters brede serviceportefølje som inkluderer vedlikehold, reservedeler og utleie, sier Alexander Greschner, chief sales officer i Wacker Neuson Group.

– Vi er veldig glade for å utvide samarbeidet. Som Wacker Neusons generalimportør kan vi nå utvide vårt tilbud i Norge betydelig og gi våre kunder ekstra service, sier Svein Arne Uppstad, administrerende direktør i Agder Gruppen.

Agder Anleggsenter er en del av Agder Gruppen. Hovedkontoret ligger i Kristiansand med avdelinger i Oslo, Drammen, Sandnes, Tromsø, Førde, Fauske og Flekkefjord.

Konsernet har over 125 ansatte og en omsetning på cirka en milliard kroner, står det i meldingen.