Fabian Utigard, gründer og daglig leder i Kvist og Siv Tallang-Vold, miljøsjef i Betonmast. Foto: Kvist
Fabian Utigard, gründer og daglig leder i Kvist og Siv Tallang-Vold, miljøsjef i Betonmast. Foto: Kvist

AF Gruppen og Betonmast inngår rammeavtale med Kvist

AF Gruppen og Betonmast har inngått en rammeavtale med teknologiselskapet Kvist for bruk av deres digitale plattform i planlegging og gjennomføring av Breeam-prosjekter.

– Flere prosjekter i Betonmast har nå brukt teknologien over lengre tid og ser allerede store besparelser i sertifiseringsarbeidet. Nå tilgjengeliggjøres teknologien for alle prosjekter i AF Gruppen og i Betonmast, heter det i en pressemelding.

På få år har Kvist vokst fra å være en startup på NTNU til å ha over 50 kunder i Norge og Sverige.

Kvist har hatt et langvarig samarbeid med AF Gruppenog Betonmast, som startet allerede i 2021 da AF Gruppen var blant de første pilotkundene for Kvists teknologi.

– Det har vært en lærerik reise sammen med AF Gruppen og Betonmast som har hjulpet oss mye på veien. At de nå satser på oss for å levere teknologien til hele konsernet er en stor tillitserklæring som vi er veldig takknemlige og stolte over, sier Fabian Utigard, gründer og daglig leder i Kvist i meldingen.

– Vi ser en god og positiv effekt av å ta i bruk Kvist i våre Breeam Nor prosjekter, legger Siv Tallang-Vold, miljøsjef i Betonmast, til.