Nå er det vår!!!

Stadig flere områder av landet merker nå våren. Men fortsatt er det også vinter mange steder. I min hage på Nesodden har både snøklokker og krokus kommet frem. Småfuglene synger av full hals, og da jeg besøkte et gartneri i dag, var det folksomt. Men det hele vil nok eksplodere etter påske.

Vi merker også at hageinteressen øker dag for dag. Besøket på hage.no er et utmerket barometer . Vi kan nesten se oppgangen i trafikken fra time til time. Vi får også dag for dag inn stadig flere hagespørsmål som vår hageekspert svarer på.

Vi har besøkt den store hagemessa i Stavanger, og på hage.no kan du lese om hva som skjedde der. Hagelaget starter også en stor kampanje. Dette vil vi også følge opp.

Snart er det klart for den store Hagemessen på Lillestrøm. Der er vi selv en av arrangørene – og vi kan love et flott messemagasin som blir delt ut på messen. Våre folk med redaksjonssjef Svanhild Blakstad i spissen har produsert et meget godt magasin. Det vil også bli lagt ut digitalt på hage.no.

Vi jobber også med den siste juryeringen av den store fotokonkurransen. Vinnerne presenteres på Hagemessen.

Har dere gode hagetips, fine vårbilder eller hva. Send en melding til oss i redaksjonen. Alle disse meldingene sendes Svanhild Blakstad, sb@bygg.no.

 

Ha en flott vår!