Storkoste seg på Hagemessen

Nå har de aller fleste fått nok av vinter, og mange så frem til Hagemessen som åpnet på Lillestrøm torsdag 7. april. Messen stengte søndag 10. april – og da hadde mange tusen mennesker fått mye inspirasjon og ny kunnskap til å ta fatt på den travle, men flotte vårsesongen. Mange har latt seg friste av alle de gode tilbudene. Lørdag ble det satt ny besøksrekord - og det til tross for stålende vårvær. Det at det gikk tre messer samtidig gjorde at alle finner noe av interesse.

 

Vi på Hage.no er i alle fall glade for at vårtegnene blir tydeligere for hver dag som går – og vi er glade for at messen er åpnet. Vi er selv partner for Hagemessen og vi har også laget et flott messemagasin som vi har fått mange gode tilbakemeldinger på. Messemagasinet ligger digitalt på Hage.no. Takket være at det er mange flinke folk på Varemessen som har hatt Hagemessen som sin store arbeidsoppgave, vil årets Hagemesse bli den beste noen gang.

De utstillerne som var med, rapportertr om stor interesse og godt salg. For oss er det totalt ubegripelig at ikke flere anleggsgartnere bruker denne muligheten til å vise seg frem. De få som er der, har gjort det utrolig bra.

Det at det både ble arrangert Hyttemesse og Villmarksmesse samtidig med Hagemessen, gjorde at de aller fleste kan finne noe av interesse.

Messen varte bare noen dager, men Hage.no vil gjennom hele året holde alle hageinteresserte oppdatert. Her er det nyheter, reportasjer, hagetips og ikke minst spørsmål og svar. Vår hageekspert Marit Næss som besvarer alle spørsmål, var også til stede på vår stand på hagemessen. Der traff mange andre medarbeidere fra hage.no. Vi har lagt ut mage reportasjer, bilder og filmer både på hage.no og på Hage-TV.

Har du en nyhet som du gjerne vil formidle, så ta kontakt med vår redaksjonssjef Svanhild Blakstad – sb@bygg.no.

Ellers kan det være et godt råd å bli venn med oss på Facebook. Også hagemessen har en Facebook-side.

Velkommen tilbake til Hagemessen 2012!

Her finner du vår Facebookside:

http://www.facebook.com/pages/hageno/156809457710116

Og her er Facebooksiden til Hagemessen:

http://www.facebook.com/home.php?#!/hagemesse