Mye nytt fra Asak

Asak Miljøstein har lansert 2010-katalogen med mange nye steiner og et nytt trappeelement.

Trappeelement
En spennende nyhet for alle som ønsker en ny og vedlikeholdsfri trapp: Asak Miljøstein leverer nå et trappeelement i to formater som forenkler byggeprosessen. LxBxH: 40x37x15 og 60x37x15cm. Leveres i gråmix med bruddkant på en side og slett overflate på den andre siden, slik at du selv velger hvilket uttrykk trappen får.

Hellekolleksjon
I høst lanserte vi vår nye hellekolleksjon. Den består av tre ulike heller, Lava, Sand og Polar. Hellene har ulik struktur og er stål kulebehandlet. Helle Lava og Sand er i tillegg fabrikkimpregnert. Farger og overfl ater er valgt for å passe godt inn i natur og arkitektur.

Mini Exclusive støttemur og fasettmur
To av våre mest populære murer leveres nå også i fargen brunmix. Mini Exclusive støttemur har i tillegg fått en innvendig hjørneløsning som gjør murserien komplett

Halv herregård
Herregård mur leveres nå også som ½ stein. Halvsteinen forenkler avslutningene og gjør det mulig med ulike mønster i muren.

Halv relieff
Asak Miljøstein lanserte i 2009 en ny belegningsstein. Den fikk navnet Relieff og har en myk strukturoverfl ate som gir liv til dekket. Relieff leveres i to farger, gråmix og vår nyeste farge Saga. Begge fargene leveres tromlet og utromlet. Nytt i år er at serien er utvidet med 1/2-stein.