Velkommen til nye hage.no

I løpet av vinteren har vi arbeidet mye med å oppgradere nettsidene til Byggeindustrien. Det startet med bygg.no som siden oppdateringen har fått en fantastisk opptur. Nå er turen kommet til hage.no.

Sammen med våre utviklere i 07-Gruppen har vi lagt om layout og vi håper også at funksjonaliteten vil bli bedre. Hage.no har allerede fra starten av vært en suksess - og vi tror nå at nye lesergrupper vil komme til.

Interessen for hage og uterom har aldri vært større enn i dag. I løpet av den tiden vi har arbeidet med hage.no, er det lagt inn flere tusen artikler i vårt arkiv. Det ligger søkbart - og der kan man finne litt av hvert av interesse. Vi har lagt oss på en ledig stil - og sammen med vår hageekspert Marit Næss som har svart på hundrevis av spørsmål siden hage.no ble lansert, føler vi at vi har gitt et etterlengtet tilbud til mange. Vi har fått en utrolig god respons på vårt Hage-TV og alle de flotte innslagene vårt team har laget om ulike blomster og planter.

En av nyhetene etter omleggingen er at vi også på hage.no har åpnet for gjestekommentarer. Først ute er Mona Farago som er sjef for Det norske hageselskap som nylig feiret sitt 125-årsjubileum. Vi er opptatt av å kunne samarbeide med alle positive krefter innen hagemiljøet. Helt siden starten av hage.no har hageselskapet vært en sentral samarbeidspartner. Vi håper også å få samme gode samarbeid også med andre aktører. Det at vi sammen med hageselskapet og anleggsgartnerne er samarbeidspartnere til Hagemessen 2009, er viktig for oss.

Flere store medieaktører vil nå gjerne samarbeide også med oss. Det ser vi som en tillitserklæring.

Vi er åpen for alle innspill som kan gjøre sidene våre enda bedre. Ris og ros kan sendes til php@bygg.no.

Velkommen til en ny fantastisk hagesesong.