Hold liv i urtene på kjøkkenbenken

Det er en kjent sak at friske urter ikke alltid er like lette å holde liv i. Nå er det kommet en helt ny urtepotte med LED-lys som skal hjelpe på dette.

Å ha friske urter for hånden hver eneste dag er noe mange ønsker seg. Fiskars lanserer nå en byvinning som skal gi urtene nytt liv på kjøkkenet.

Gjennnom design og LED-lys teknologi skal den Kitchen Garden urtepotte sørge for at butikkkjøpte urter ikke bare får lengre levetid, men også fortsetter å gro i et balansert vekstmiljø, ifølge en pressemelding fra Fiskars.

For å sikre at man hele tiden har friske urter for hånden, plasseres urtene direkte i KitchenGarden-potten. Fyll på med vann, skru på LED-lyset og plasser kuppelen over urtene.

Basic og Premium
Pottene kommer i to utgaver. Basic-versjonen leveres med LED-lys som er ferdig kalibert for de fleste urter.

Premuim-modellen kommer med et LED-lys som er justerbart gjennom en fjernkontroll, slik at man har muligheten til å finjustere farge og styrke etter behov og ønsker.

Premium modellen gjør det også mulig å stille inn enheten på “sovemodus” i 8 timer, noe som optimaliserer vekstforholdene ytterligere.

Premium versjonen vil gjøre det mulig å dyrke frem urter fra frøstadiet. Det gjør det enkelt å eksprimentere med nye urter og planter, hjemme på din egen kjøkkenbenk.