Bruk skrumaskinen til å krydre maten

IXO Gourmet kombinerer Boschs populære skrumaskin med en smart ny krydderkvern IXO Spice og korkopptrekkeren IXO Vino.

Den nye IXO Spice er enkel å sette på og kan brukes direkte over maten. Den fungerer med salt, pepper eller egen krydderblanding, heter det i en pressmelding fra Bosch.

Imponer middagsgjestene når suppen skal saltes, salatdressingen krydres, sausen smakes til eller vinen trekkes opp.

Matlaging skal være en lek, og Bosch lanserer nå en IXO Gourmet-pakke med den nye krydderkvernen IXO Spice og korkopptrekkeren IXO Vino i et nytt design av rustfritt stål, så det blir både lett og gøy å sette prikken over i’en på kjøkkenet eller ved middagsbordet.

IXO Spice er Boschs seneste skudd på stammen av tilbehørsdeler til IXO-skrumaskinen, mens korkopptrekkeren IXO Vino kom i 2010 sammen med den eksklusive IXO Swarovski der skrumaskinen var pyntet med 700 Swarovski-krystaller.

Siden lanseringen i 2003 har IXO revolusjonert markedet for skrumaskiner. Den har skilt seg ut fra mengden av power tools med sitt slanke lettvektdesign og sitt batteri, som gjør den lett og hurtig å arbeide med.

Med mer enn 11 millioner solgte enheter globalt, hvor av mer enn 700.000 eksemplarer er solgt i Skandinavia, har IXO vist at det er etterspørsel etter en praktisk og handy skrumaskin som klarer mindre oppgaver – hurtig og effektivt.

Klarer salt, pepper og chili
Den ny krydderkvernen settes fast på skrumaskinen der hvor boret normalt sitter, og maskinen er da klar til å krydre.

Enten man ønsker salt, pepper eller en helt spesiell blanding av tørkede urter, klarer IXO Spice det enkelt – få krydderet ned i kvernen, sett lokket på, hold maskinen over gryten, trykk på knappen, og la Bosch IXOs 3,6 volt-motor gjøre resten av arbeidet.

Bosch IXO Gourmet krydrer butikkene i oktober 2012 og inneholder krydderkvernen IXO Spice samt korkopptrekkeren IXO Vino i nytt design. Med IXO Gourmet følger dessuten et sett med 10 bits som passer til IXO-skrumaskinen.