Vant Glava-sykkel på VVS-dagene

Eivind Ballestad vant en Merida Reacto 907-Com av Glavas Lars Fillip Kolbu og proffsyklist Lars Petter Nordhaug etter å ha besøkt selskapets stand på VVS-dagene.

På årets VVS-dagene (17.–19. oktober) kunne de som besøkte Glavas stand være med i trekningen av en landeveissykkel – og vinneren ble altså en 23-åring som til daglig jobber som rørlegger hos Jar-Tek Rør, Stabekk, et selskap i Bademiljø-kjeden.

– Jeg liker godt å sykle, men jeg har drevet mest med terrengsykling. Denne sykkelen er en skikkelig trøst etter at terrengsykkelen min, som jeg hadde lagt litt penger i, ble stjålet i sommer. Det var kjipt, men nå skal det bli artig å prøve seg på landeveien også, sa Eivind.

Sykkelproff Lars Petter Nordhaug delte villig gode tips med den fornøyde vinneren.

– Jeg tror du kommer til å få en helt ny opplevelse siden du kun har syklet i terrenget - og dette er en sykkel som proffene godt kunne ha syklet på, sa Lars Petter som selv var en merittert terrengsyklist før han ”konverterte” til landevei.

Markedssjef for Teknisk Isolering i Glava Lars Fillip Kolbu forteller at Glava som miljøbedrift har flere felles trekk med det å sykle. Spesielt trekker han fram effekt på miljø og folkehelse som to sunne verdier for både Glava og sykling.

– Sykkel er blitt en folkesport i Norge, og derfor fant vi det helt naturlig å la de som besøkte oss under VVS-dagene få mulighet til å vinne en skikkelig sykkel, sa han.