Weifa ny leietaker i NCC-bygg

Legemiddelprodusenten Weifa har signert leieavtale på ca 1.200 kvadratmeter i NCCs nybygg i Østensjøveien 27. Innflytting skjer i desember 2013.

- Weifa ser flytting til Ø27 som et viktig skritt i det pågående arbeidet med å realisere en ny strategi og modernisere selskapet» sier administrerende direktør i Weifa, Kjell Erik Nordby.

I tillegg til Weifa flytter NCC og Norsk Dental Depot inn i nybygget. Ø27 bygges etter passivhusstandard og BREEAM-sertifiseres minimum til karakteren ”Very Good”. Ø27 ligger sentral plassert på Bryn/Helsfyr med kort vei til kollektivknutepunkter og nært til Ring 3. Bygget har en spektakulær arkitektur og er tegnet av det anerkjente danske arkitektfirmaet Henning Larsen Architects.

Ø27 tiltrekker seg solide, spennende leietakere med langsiktige perspektiver. NCC har nå leid ut i underkant av 80 prosent av bygget, som er på totalt 16.800 kvadratmetem.

- Fellesnevneren blant leietakerne ser ut til å være et ønske om å bruke flytteprosessen og de nye, moderne lokalene til å videreforedle bedriftskulturen og forretningskonseptet. Vi er meget fornøyd med utleiearbeidet og regner med at huset er fyllt opp i løpet av kort tid, sier Rolf Thorsen, administrerende direktør i NCC Property Development.