Ny daglig leder i fischer Norge

Torgeir Salvesen blir ny daglig leder i fischer Norge AS.

Etter seks år i førersetet hos fischer Norge AS har Joakim Melby Olsen nå valgt å tre tilbake og gir stafettpinnen videre til Torgeir Salvesen. Joakim Melby Olsen, som selv har vært delaktig i rekrutteringen av sin etterfølger, takker for tilliten han har hatt i sin stilling som «veiviser» og kan se tilbake på seks fantastiske år hvor fischer siden etableringen av selskapet i 2006 har vokst til 12 ansatte og en forventet omsetning på nærmere 60 millioner i inneværende år.

Joakim Melby Olsen vil gå over i farspermisjon fra 1. september og vil bruke høsten på å se seg om etter nye utfordringer fra 2013.

- Selskapet har hatt en fantastisk utvikling. Takket være en flott innsats fra både ledelse og medarbeidere har fischer tatt stadig større markedsandeler og vokst til å bli en betydelig aktør på det norske markedet. Vi ser frem til å få Torgeir med på laget, sier nordisk regionssjef Thomas Bendixen.

Torgeir Salvesen, som kommer fra en stilling som salgssjef i Fagerhult belysning, ser frem til å ta fatt på oppgavene. Torgeir er utdannet ingeniør og markedsfører og har bred erfaring fra salg og varehandel.

- Det er en solid plattform for videre vekst. Det sterke fokuset på proffmarkedet har betalt seg og fischer distribuerer i dag innfesting og byggskruer gjennom flere av de ledende kjedene i Norge. Det å være en del av et stort konsern, som kontinuerlig investerer i utvikling og nye produkter, gir kostnadseffektive løsninger og salgsmessige fordeler. Vi har store ambisjoner om ytterligere vekst i årene som kommer, avslutter den nye sjefen for fischer Norge AS.

Han vil tiltre stillingen i fischer Norge AS 1. september i år.