Ny daglig leder hos Kynningsrud Prefab AB

En ny æra innledes på Uddevallafabrikken nå som selskapet får et nytt ansikt utad. Jochim Linderoth overtar førersetet på fabrikken fra mandag 23. april.

Etter drøye seks år som leder for fabrikken trer Tommy Sigurdsson nå tilbake og overlater førersetet til Joachim Linderoth. Tommy Sigurdsson, som selv har vært delaktig i rekrutteringen av sin etterfølger, takker for tilliten han har hatt i sin stiling som «veiviser» og kan se tilbake på en lang og fantastisk periode i et selskap i stor utvikling.

Joachim Lindroth, som kommer fra en stilling som daglig leder i Lastbilcentralen i Uddevalla, ser fram til å ta fatt på denne store oppgaven og kommer til å styre fabrikken og personalet synlig og tydelig mot både eksisterende og nye, spennende målsettinger.

Under dagens seremoni i fabrikken uttrykte både konsernsjef Harald Kynningsrud og divisjonsleder i Prefab, Pål Sanne, sin takknemlighet overfor Tommy Sigurdsson for en strålende utført jobb med å utvikle fabrikken til det den er i dag. Samtidig ønskes Linderoth velkommen som nytt medlem i familien som daglig leder.

Joachim selv beskriver stillingen som dagens beste i Uddevalla i dag.