Velkommen til Byggedagene

Nok en gang samler vi Bygge-Norge til Byggedagene. Onsdag 21. mars fyller vi den store Sonja Henie-salen på Radisson BLU Plaza Hotel i Oslo. For mange i byggenæringen er dette en av årets største begivenheter. Dette er kanskje også byggenæringens aller viktigste talerstol.

Der møtes både myndighetspersoner, statsråder, andre politikere, byråkrater,næringslivsledere og utøvere fra mange ulike ståsteder i byggenæringen.

For oss i Byggeindustrien som har stått sentralt i å bygge opp denne arenaen, er det en glede å se hvilken oppslutning arrangementet har fått. Vi jobber hver eneste dag – fra tidlig om morgenen til sene kvelden - for næringens beste.

Helt siden 1968 har Mediehuset Byggeindustrien bidratt til å spre nyheter, kunnskap og håp. I tillegg til tidsskriftet jobber vi nå i mange ulike mediekanaler. Bladet står sterkere enn noen gang, og i tillegg har vi hatt stor suksess med våre nettsider. Det at vi også kan bidra gjennom konferanser og andre aktiviteter gjør at vi i dag fremstår som et komplett mediehus. Men vi har aldri kommet så langt om vi ikke hadde kompetente og lojale medarbeidere som virkelig har stått på og som står på hver eneste dag.

Starten på 2012 har vært meget hyggelig for oss. Vi har satt mange nye rekorder over en lav sko både i bladet og på nettet. Innsalget av annonser har aldri vært større noen gang. Vi øker på alle områder.

Ingen blader innen vår næring har tilnærmet så mange nyheter og redaksjonelle saker som Byggeindustrien. Hver dag har vi egne nyheter og andre redaksjonelle saker som er viktig for dem som jobber i byggenæringen. For mange starter saken med å lese nyhetsbrevet vi hver eneste hverdag sender ut.

Ingen andre redaksjoner er til stede på så mange arrangement og begivenheter i byggenæringen som oss. Dette gjør selvsagt at vi får en helt enestående posisjon – og det betyr også at folk kommer til oss når noe nytt skal presenteres.

De siste dagene har vært spesielt travle. Våre medarbeidere har vært på reise både i inn- og utland for å lage reportasjer og for å dekke arrangement.

Årets første Birken-arrangement er ferdig. ”Vårt” lag – Norcem/Leca/Byggeindustrien var det største laget på hele Birkenrennet. Vi får utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger fra dem som deltar på våre Birken-opplegg. Men vi har medarbeidere som sammen med våre samarbeidspartnere virkelig legger sjela si i at alt skal bli vellykket. Da må det bli bra.

Nå har vi fokus på Byggedagene. Vi vet at vi har gjort alt som skal til for at også dette arrangementet skal bli 100 prosent.

Men når man er et mediemenneske vet man at det kommer nye oppdrag, nye utfordringer, nye nyheter hele tiden.

Vi sloss virkelig for byggenæringen. En av de største oppgavene vi alltid vil bidra med er å sette på dagsorden når det gjelder næringens rammebetingelser. En av de største sakene som opptar oss nå er ingeniørmangelen og hva som skal til for å løse denne krisen. Hvem skal gjøre jobben, spør vi.

Har du synspunkter så nøl ikke med å sende oss kommentarer. Tips tar vi i mot hele døgnet.

Velkommen til Byggedagene.