Kraftige høytrykksvaskere

SL-Gruppen AS satser nå på Hydro Tek høytrykksvaskere.

De er kraftige og leveres i både kaldtvannsvaskere og varmtvannsvaskere med gode muligheter for spesialtilpasning etter eget behov.

Hydro Tek leveres i både bensin- og dieseldrevne høytrykksvaskere. De har fra 210 til 241 bar og gir fra 1020 til 1740 liter vann pr. time.

- Med dette er Hydro Tek kraftig nok til alle typer oppdrag. Produktene er robuste med lang levetid. De leveres montert på spesialtilpassede tilhengere eller montert som ”skid”, heter det i en melding fra SL-Gruppen.

Hydro Tek høytrykksvaskere har vært brukt innen det offentlige- og proffmarkedet i USA i over 25 år. I Norge har SealTech AS benyttet høytrykksvaskerne i over 12 år til egne jobber i både privatmarkedet samt det offentlige- og proffmarkedet.

- Etter over 10 års erfaring med daglig bruk av Hydro Tek høytrykksvaskere vet vi at produktene har optimal kvalitet. Vi har benyttet maskinene til alle typer rengjøringsoppdrag av både vertikale og horisontale flater samt fjerning av maling og graffiti, forteller Owe Svensson, daglig leder i SealTech AS.