Har solgt leiligheter for 265 millioner

Hittil er det solgt leiligheter for 265 millioner kroner på Nordre Jarlsberg Brygge i Sande i Vestfold.

- Vi har solgt 73 prosent av alle leilighetene som er lagt ut for salg. De fleste er solgt i kanskje tidenes vanskelige boligmarked. Det underbygger vår påstand for å si at Nordre Jarlsberg Brygge med sin vestvendte og terrasserte beliggenhet gir helt spesielle kvaliteter i forhold til sol og utsikt, og blir et meget attraktivt sted å bo, sier daglig leder og partner, Håkon Kristiansen i Nordre Jarlsberg Brygge.

Totalt er 85 leiligheter i strandkanten lagt ut for salg. 62 leiligheter er solgt til en samlet verdi på 265 millioner kroner. Leilighetene varierer i størrelse fra 57 til 260 kvadratmeter, og prisene fra to millioner til 11,4 millioner kroner.

- I forbindelse med salgsstarten på trinn 3 siste helgen i mai, solgte vi seks leiligheter til en samlet verdi på 25,7 millioner kroner - to i salgstrinn 3, og fire i byggetrinn 2 som ferdigstilles senhøsten 2012, forteller Kristiansen.

Stor interesse
På Nordre Jarlsberg Brygge opplever man at interessen for leilighetene på Utsikten er stor. For å opprettholde salgstakten økes tilbudet ytterligere, og man jobber med å kunne tilby flere leiligheter i et variert spekter. - Vi planlegger å legge flere leiligheter ut for salg i løpet av august, forteller Kristiansen.

Et unikt sted
- Hva mener du er årsaken til denne store interessen for leilighetene på Nordre Jarlsberg Brygge?

- Vi ligger sentralt på Østlandet, og det er ikke mange steder hvor folk har muligheten til å skaffe seg leiligheter i ulike størrelser og som ligger i strandkanten. Den syd- og vestvendte beliggenheten, gjør at leilighetene har en fantastisk utsikt, og sol til langt på kveld. I tillegg tilbyr vi flotte utomhusarealer med mange lune møteplasser, vannarrangement med fossefall, friområde, sandstrand, badepark og båtplass kun i tøffelavstand fra leilighetene, forklarer Kristiansen.

- På Nordre Jarlsberg Brygge kjøper du noe mer enn bare en leilighet. Du kjøper et unikt, sjønært bosted som gir livskvalitet og verdi for deg og din familie, avslutter Håkon Kristiansen.