Nordbolig ut av Nordbohus

Nordbolig har bestemt seg for å forlate Nordbohus.

- Gjennom 19 år har vi bygd opp Nordbohus til et sterkt merkenavn i området vårt. Dessverre la tilknytningen til Nordbohus noen klare begrensinger på hvor vi kunne utvikle våre boligprosjekter. Vi ønsker å vokse utover Hamar og Elverum og valgte derfor å gå ut av kjeden. Erfaringen og kompetansen beholder vi hos oss og satser for fullt på videre vekst i Mjøsregionen, sier konsernsjef Oddvar Haugen.

Nordbolig ønsker å ekspandere
– I tillegg til våre salgskontorer i Elverum og Hamar er vi i ferd med å etablere oss i Lillehammer, Gjøvik og Romerike. Som frittstående utbygger, kan vi også ta på oss boligprosjekter som for eksempel Verven Strand og Parketten i Brumunddal. Det gir oss ytterligere muligheter til å vokse slik at vi også kan tilby flere arbeidsplasser i Innlandet, sier Haugen i en melding fra selskapet.

- Vekstgrunnlaget er lagt
Gjennom egen tomteportefølje og deltakelse i andres selskaper, har Nordbolig hele 650 boenheter på blokka. Disse skal bygges og selges i Hamar, Ringsaker, Elverum, Lillehammer og omegn. Dette representerer en verdi på ca 1,5 milliarder kroner.

– Det er et meget godt grunnlag for vekst, mener Haugen.

- Midt i blinken for Nordbolig
- Vårt kjerneprodukt er trehusbebyggelse i form av eneboliger, rekkehus og to- og flermannsboliger. Nordbolig har inngått et samarbeid med Blink-hus, som er en landsdekkende forhandlerkjede. Som lokal forhandler av Blink-hus får vi tilgang til et større distrikt, en flott boligkatalog, et godt salgsverktøy og gode innkjøpsavtaler. Dette er midt i blinken for oss som har ambisjoner om å vokse ytterlige i løpet av de neste tiårene, avslutter Haugen.