Melbye Skandinavia ekspanderer

Melbye Skandinavia er inne i en positiv utvikling på flere områder, og har ansatt flere sentrale medarbeidere den siste tiden.

Tore Tuneid (31) er ansatt som produktsjef og vil få ansvar for produktene innen 1 kV kabelmateriell, personlig verneutstyr, AUS-løsninger og jording, samt at han vil få ansvar for å få frem nye produkter/løsninger til markedet. Tuneid kommer fra stillingen som energimontør hos Haslund Entreprenør/Infratek og har over 13 års erfaring fra bransjen.

Per-Erik Salvesen (34) blir ny innkjøper i Melbye Skandinavia. Han kommer fra Netcom som logistikkansvarlig. Som innkjøper vil Salvesen få ansvar for oppfølging av egne leverandører og forhandlinger samt lageroptimering på utvalgt sortiment. Han er utdannet innkjøpsøkonom fra NIMA.

Jonny Casper Johnsen (55) blir ny IT-og kvalitetssjef i Melbye Skandinavia. Han vil få ansvar for IT-drift og støtteverktøy samt kvalitets- og miljøsystemet for Melbyes selskaper i Norge, Sverige og Danmark. Johnsen er utdannet som IT-ingeniør og har lang erfaring som IT-konsulent hos Logica.

- Vi ser lyst på fremtiden og tilrettelegger organisasjonen ytterligere for å realisere de ambisjoner vi har. Tore, Per-Erik og Jonny representer våre nyeste skudd på stammen for å vokse videre som selskap, sier Christian Aasheim, administrerende direktør.

Per-Erik startet den 9 november, Tore og Jonny den 1 desember.