Ny oppladbar borhammer fra Bosch

Den nye oppladbare borhammeren GBH 18 V-LI Professional fra Bosch borer hele 115 hull (6 x 40 mm) i betong per opplading med et 18 volt Premium Lithium-ion-batteri.

Utholdenheten kommer fra Bosch EC-motoren som utnytter 80 prosent av energien til ren motorkraft sammenliknet med DC-motorers lave energiutnyttelse på 60 – 70 prosent. Den vedlikeholdsfrie motoren har masse kraft i seg, og en slagenergi på opp til 1,7 joule. Den er samtidig beskyttet mot støv og er konstruert for å ha lang holdbarhet.

Borhammeren er kompakt, har et hendig design og måler 285 mm i lengden. Vekten er på kun 2,6 kg, det er derfor enkelt å bruke borhammeren på utilgjengelige steder, for eksempel over hodehøyde eller når arbeidet utføres fra stiger eller stillaser. Verktøyet er også robust og skal tåle et fall på opptil to meter.

Bosch GBH 18 V-LI Professional kan bore hullstørrelser fra fire til tolv mm i betong, stein eller murverk og passer derfor perfekt til håndverkere som ønsker en effektiv og robust borhammer til tungt arbeid på byggeplassen.

Batteriet passer til andre oppladbare maskiner fra Bosch

Den nye oppladbare borhammeren er siste skuddet på stammen av 18 volts oppladbare Lithium-ion-batterier. Den leveres som standard med den nye transportkassen L-Boxx.