For spesielt presise og rene kutt

Nye Bosch ”Top Precision” sirkelsagblader gir spesielt fine og presise kutt.

Den nye serien blader oppfyller alle krav og dekker de fleste bruksområder – fra stasjonære sager til gjæringssager. ”Top Precision best for Wood”-blader passer til alle typer trematerialer. ”Top Precision best for Laminated Panel”-blader er ypperlige for både én- og tosidig laminert møbelpanel, mens bladene ”Top Precision best for Multi Material” er laget for å skjære igjennom komposittmaterialer, plastikk og ikke-jernholdige metaller som aluminium. Nye ”Best for Laminate”-sirkelsagblader sikrer lang levetid når gulvbelegg av laminat skal kuttes til. Bosch lener seg på 40 års erfaring hos Freud, en av verdens ledende produsenter av innovative sirkelsagblader, til produksjonen av disse sagbladene. Denne underleverandøren har vært en del av Bosch siden 2009.

Den uovertrufne kvaliteten på sagbladene er sikret ved at teknisk avanserte maskiner står for hele produksjonen. Egenproduksjon av karbidpulver og – tenner gir Bosch full kontroll gjennom hele produksjonsprosessen. Kvalitetskontroll for framstillingen møter ISO-, EN- og DIN-standarder.

En nyskapende tilvirkningsprosess sikrer perfekt kuttkvalitet fra ”Top Precision”-bladene:

- ”cleanteQ”-krombelegning og ”proteQtion”-belegget på ”Best for Laminate”-bladene gjør at lim og sagflis ikke fester seg til metallet. Dette beskytter mot korrosjon og resulterer i lavere friksjon og lenger levetid.

- ”microteQ” betyr at karbidet i sagtennene har en korntetthet på mindre enn én mikronmeter. Resultatet av denne tettheten er mer solide og harde sagtenner. Slitasjen er minimal og resultatet er derfor rene og pene kutt over hele sagbladets levetid.

- ”stabilteQ”-teknologien gir mindre vibrasjon enn andre sagblader. Dette kommer av at bladene har spalter fylt med polyuretan. Mindre vibrasjon gir også lenger levetid og mer presise kutt. ”stabilteQ” fører også til redusert støy fra sagingen.

Ytterliggere fordeler av Bosch sine sirkelsagblader er at de inneholder en oppstrammende ring som øker stivheten og holder bladet flatt også under bruk. Bosch bruker høykvalitetsstål som er herdet til HRC 46 og laserskårede utvidelsesspor sikrer optimal stabilitet.