Strømlinjeformet

glasstec 2010 tilbyr nå utstillere og gjester en storstilt fornyet struktur og satser spesielt på produksjonsteknologi for solenergi.

glasstec 2010 og solarpeq 2010 arrangeres i Düsseldorf fra 28. september til 1. oktober.

- Som den eneste internasjonale messen som tar for seg hele verdikjeden av glass i alle sine former, vil glasstec presenteres under: “Glass Production – Processing – Products“. Som en del av det nye konseptet blir glasstec mer strømlinjeformet. For å speile glassmarkedet vil glassstec 2010 også konsentrere seg om et segment som har sett en særlig dynamisk utvikling i det siste: Produksjonsteknologi for solenergi, opplyste prosjektdirektør Birgit Horn, Messe Düsseldorf på en pressekonferanse i Helsinki, torsdag.

“solarpeq – International Trade Fair For Solar Production Equipment“ er åpen for alle selskap som tilbyr prosessteknikk/produksjonsutstyr for tynn film og krystallin solceller – det være seg maskiner og utstyr for produksjon av solcelledeler eller leverandører av komponenter/råmaterialer.

solarpeq sammenfaller med glasstec 2010 Samtidig er begge messene skreddersydd til hverandre i forhold til innhold. Et særpreg: besøkende vil fortsatt finne solcelleapplikasjoner, som for eksempel byggintegrerte solceller, på glasstec.

- De to til tre siste årene har vi sette mange utstillere på glasstec som har startet sine egne forretningsdivisjoner med solenergiproduksjonsutstyr. Med solarpeq tilbyr vi nå disse kundene en dedikert plattform, og alle andre selskaper i dette segmentet en unik mulighet til å utnytte den veletablerte internasjonale strukturen på glasstec, Solcelletemaet var allerede sterkt representert på glasstec 2008 med mottoet: ”Glass and Energy” som hadde 150 utstillere og fikk god respons fra gjestene. glasstec 2008 var en av verdens ledende messer i forhold til utstillere innen prosessteknikk/produksjonsutstyr for tynn film for solceller (hvor glass spiller en viktig rolle) i tillegg til antall operative fasiliteter til visning innen dette feltet, fortale Horn. hun.

For tredje gang vil arkitekter, trykkanalytikere, air-conditioning-ingeniører og fasadeplanleggere samles på glasstec 2010 i anledning Architects’ Conference. Den blir organisert under mottoet: “Glass is Energy” av North Rhine-Westphalian Chamber of Architects (Architektenkammer Nordrhein-Westfalen) sammen med Prof. Knaack fra Delft University of Technology og Ostwestfalen-Lippe University of Applied Sciences. Temaene som dekkes av kjente internasjonale foredragsholdere inkluderer “Transparency and Sustainability”, “Glass and Climate Design”, “Organically-inspired Architecture” og “Simplicity and Quality of Architecture”.