Hyttelivsmessen til Lillestrøm

Hyttelivsmessen flytter neste år fra Hellerudsletta til Lillestrøm.

- Allerede nå tyder alt på at Hyttelivmessen 7.-10. april 2011 kommer til å bli årets største messebegivenhet, slår daglig leder Tore Bjørnstad i Hyttelivmessen AS fast. Neste år arrangeres nemlig Hyttelivmessen samtidig med Villmarksmessen og hagemessen i Norges Varemesse på Lillestrøm. Bak arrangementet står Idébladet Hytteliv og Hyttelivmessen AS.

- Bare få dager etter at vi åpnet salget av utstillingsplasser har flere av de største aktørene i hyttemarkedet sikret seg arealer i den store hallen på Lillestrøm, sier Bjørnstad. Selv om det er nesten et år til messen, merker han allerede stor interesse. Kombinasjonen med Villmarksmessen tror han er en suksessoppskrift. Ikke nok med det: Også den årlige Hagemessen finner sted på samme tid.

- Hyttefolk er friluftsfolk. De liker jakt, fiske og friluftsliv i sin allminnelighet. Villmarksmessens store publikum er ofte også orientert mot hytter og hytteliv. Derfor tror jeg dette kommer til å bli det mest komplette tilbudet til hytte- og friluftsfolk som noen gang er arrangert her til lands, sier Bjørnstad. Han legger ikke skjul på at det nære samarbeidet med Idébladet Hytteliv vil være viktig for Hyttelivmessen.

- Bladet har en stor leserskare, og denne brede kontakten med hytteinteresserte er viktig for oss som messearrangør, sier han.

I tillegg til innendørsutstillingene har en rekke kjente hytteleverandører visningshytter på området. Ikke langt unna ligger også Norsk Hyttesenter. Mellom varemessen og Norsk Hyttesenter, som har omkring tjue visningshytter på Hellerud, vil det bli organisert gratis transport slik at publikum enkelt også kommer seg dit.

- Norges Varemesse har fortreffelige egenskaper som utstillingsarena og særs gode parkeringsmuligheter. Både for våre mange utstillere og de titusener av besøkende som ventes, kommer dette til å bli en stor begivenhet, sier Hyttelivmessens daglig leder.