Sør-Odal valgte Hjellnes Consult

Sør-Odal kommune har valgt å inngå en rammeavtale med Hjellnes Consult. Hjellnes Consult skal bistå med rådgivingstjenester innen kommunaltekniske fagfelt.

- Vi har lang erfaring med å jobbe i Sør-Odal og det er kjempemoro at vi nok en gang har konkurrert oss fram til en rammeavtale, sier seksjonsleder for infrastruktur og miljø i Hjellnes Consult Lars Thorbjørnsen.

Sør-Odal vil ha mange forskjellige behov å dekke gjennom sine prosjekter i tiden som kommer. Avtalen omhandler prosjekter innen klimautfordringer som håndtering av overvann, prosjektering av vann- og avløpsanlegg, veger og gater.

- Vi skal utvikle prosjektene innenfor gitte kvalitets-, tids- og økonomiske rammer. Kontrakten med Sør-Odal vektlegger miljø og klima, universell utforming og selvfølgelig god kvalitet i prosjektene. Hjellnes Consult as har meget bred og god kompetanse på miljø og klima og vi ser derfor frem til å få dette frem i prosjektene som måtte komme i Sør-Odal, sier oppdragsansvarlig i Hjellnes Consult, Birger Mellum.

- At vi er foretrukket framfor så godt som samtlige av våre sterke konkurrenter gjør jo også at dette smaker ekstra godt, sier Thorbjørnsen.