Norconsult fikk skole

Norconsult AS sammen med sine samarbeidspartnere vunnet oppdraget som rådgiver for Færder videregående skole i Tønsberg.

Færder videregående skole i Tønsberg er den andre store skoleutbygging Vestfold Fylkeskommune har utlyst på samspillkontrakt. Skolen skal stå ferdig til skolestart i 2013, og vil ha plass til 750 elever og 160 ansatte på sine totalt 15.000m². Arkitektoppdraget ble vunnet av det svenske arkitektfirmaet White, mens entreprenør og rådgiveroppdraget ble vunnet av grupperingen Veidekke, Oras og Bravida som entreprenører og Sweco og Norconsult som rådgivere. Norconsult har oppgaven med prosjekteringsledelse, SØK funksjon og samtlige rådgiverfag, med unntak av byggeteknikk som utføres av Sweco.

- Dette er utrolig spennende for oss, og det er den største kontrakten Norconsult i Vestfold har hatt noensinne, kommenterer Vidar Andersen, Norconsults kontorleder i Larvik. - Vi var også med som rådgivere ved byggingen av Thor Heyerdahl videregående skole i Larvik, men dette oppdraget er betydelig større, da vi nå skal være ansvarlige for den totale prosjekteringsledelsen.

Tjenester som inngår i kontrakten er:

*Prosjekteringsledelse

*SØK funksjon

*RIE

*RISYS

*RIBR

*RIV

*RIVVA

*Akustikk

*Bygningsfysikk

*HMS prosjektering

- I tillegg til et betydelig oppdrag for kontoret i Larvik, vil også våre kontorer i Sandvika og Horten være involvert, så her får vi virkelig spilt på kompetanse på tvers av organisasjonen, avslutter Andersen.