Sportslig fagtreff suksess i Rogaland

Team VELUX Isola Leca inviterte byggebransjen i Rogaland til sportlig fagtreff i Stavanger.

Arrangørene har sendt inn følgende stemningsrapport:

Dette var nesten en hel dag med både bygningsfag, treningsmetoder og trening. Det startet med AXA frokost og morgendrøs i lokalene til Murmesterforeningen i Stavanger. Deretter ønsket Marton Digernes fra VELUX Norge på vegne av Teamet velkommen til en forhåpentligvis fin dag for alle.

Det startet først med Magne Iversen salgssjef Region Vest fra maxit/Leca om deres produkter, så overtok Marton Digernes Distriktsansvarlig VELUX Norge om solfangersystem, takkuppler og takvinduer. Øyvind Lerøen distriktssjef fra Isola hadde så en presentasjon om gode tette produkter fra Isola.

Etter disse tre overtok Åge Skinstad Langrennsjef i Norge og Arild Tveiten fra Polar Norge en veldig god og interessant foredrag om blant annet treningsmetoder og pulssoner . De fikk hele tiden relevante spørsmål av alle de fremmøtte ivrige idrettsfolkene fra bygningsbransjen i Rogaland.

Denne delen av dagen ble så avrundet med en fin drøs over bordene med noe godt å bite i.

Om kvelden var det igjen tid for samling, da var det nesten 60 ivrige deltakere på plass i spinningsalen på Elixia Forus for trening med Renè Andersen fra Bryne CK. Polar hadde utstyrt han med pulsmåler, som ble tatt på storskjerm under hele den 1,5 time lange harde økten. Her fikk vi også innspill fra Tveiten og Andersen etter hvert hva som var viktig i de forskjellige treningssonene man jobbet i.

Det var en smilende gjeng med bygningsfolk som gikk ut av Elixia klokken 22:00 denne kvelden, med både oppdatert hjerne med faglig info og treningsmetoder samt en god treningsøkt for hele kroppen!

Arrangørene Team VELUX Isola Leca har fått mange gode tilbakemeldinger på dette opplegget, dette var de klare igjen for senere en gang.