Drømmeslott i Surnadal?

Grunneier Olav Sæter planlegger et gedigent leilighetsslott i fjellet ovenfor Skei i Surnadal. Til sammen 90 leiligheter, restaurant, grottebad og mye annet vil koste 300-500 millioner kroner, skriver Tidens Krav.

Sæter har nå sammen med flere medhjelpere tatt prosjektet «Landlords Belleview» et skritt nærmere realisering ved å lage en nettside med informasjon om det svært spenstige prosjektet. «Belleview» betyr vakker utsikt, noe de flotte prospektene til fulle viser at leilighetsbygget vil få.

På nettiden www.countryclub.no finner du mange bilder, videoer og annen informasjon om planene. Det er arkitekt Ian Petch som har tegnet de foreløpige prospektene. Han har tro på prosjektet.

– Dette er veldig spennende, stort og unikt. Men når man greier å selge langt mindre flotte leilighetsprosjekt i Gol, så har jeg tro på at dette kan lykkes i Surnadal. Dere har jo alt; natur med fjord og fjell, fiskemuligheter, golfbane, alpinanlegg og mye mer, sier en entusiastisk arkitekt til Tidens Krav.

Kommende onsdag skal grunneier i møte med en betydelig aktør i eiendomsmarkedet. Håpet er å få aktøren med på laget som skal drive prosjektet videre. Dersom «Landlords Belleview» skal bli realisert, er man uansett avhengig av å selge mange av leilighetene før første spadetak kan bli tatt.

Ian Petch tror bygget vil bli et flott skue.

– Fjellet og omgivelsene vil tåle et så stort bygg. Det blir originalt og flott, sier arkitekten