God start for Industridagene

Salget av standareal til Industridagene som arrangeres hos Norges Varemesse i Lillestrøm 27. til 30. september 2010 er kommet godt i gang.

- Interessen er det ingen ting å si på, kommenterer prosjektsjef Trond Andersen.

Det har vært arrangert industrimesser i lokalene til Norges Varemesse hvert andre år siden 1992. Den Tekniske Messen ble siste gang arrangert i 2008 og Industridagene i 2006. Begge utstillingene er industrimesser, men med noe forskjellig fokus og tyngde.

Det store møtestedet

Det er et solid team som jobber med Industridagene. Foruten prosjektsjef Trond Andersen, som har jobbet med Industridagene før, finner vi Jon Sandbekk, Linda Lindhphaintner, Mette Nerli og Christine Hellerud. - Teamet er spesielt satt sammen for å lykkes med å gjøre Industridagene til det store møtestedet for industrien. Akkurat nå jobber vi med å skape et interessant fagmiljø som vi håper vil tiltrekke oppmerksomhet både fra utstillere og besøkende, forklarer Andersen. I tillegg til ustillingen planlegges en rekke faglige aktiviteter som vil bli presentert fortløpende.

Stor faglig bredde

Industridagene favner bredt, alt fra metallbearbeidende industri til logistikk og miljø. - Vi mener det er viktig å se industrien i et helhetsperspektiv. Derfor samles så mange bransjer under Industridagene sier Andersen.

Disse fagområdene er med:

Maskin, verksted og verktøy, Transport, lagring og emballering, Hydraulikk og pneumatikk, Trykkluft og vakuum, Elektro, elektronikk og automatisering, Vedlikehold, reparasjon og drift, Metaller og stål, Plast, gummi og kompositter, Industriell IT, Industrielt renhold, Underleverandører, HMS, Arbeidstøy og sko, Industriell design, Sveis og Miljø.

God påmelding

- Vær tidlig ute, oppfordrer Trond Andersen. Han melder om stor interesse for Industridagene. - Vi er optimistiske med hensyn til deltakelsen neste høst. Vi ligger bedre an nå enn på samme tid ved forrige messe i 2006. Det virker som om finanskrisen har gjort bedriftene mer målrettet og det håper vi vil bidra til å gi Industridagene enda mer trøkk. Ønsker du en spesiell plassering bør du kontakte oss så snart som mulig, oppfordrer prosjektsjefen.

Fremtidens industri er drevet av fornybar energi
Samtidig med Industridagene planlegges utstillingen NEREC (North European Renewable Energy Convention) som dekker fagområdene innen fornybar energi. NEREC har et stort seminarprogram med ledere fra Norge og Nord-Europa. Som utstiller på Industridagene vil du også få mulighet til å møte denne delen av industrien.