Avtale mellom BWG og Mestergruppen

BWG Homes og Mestergruppen har i dag inngått avtale som innebærer at medlemmene i Mestergruppens huskjeder får rett til å selge boliger basert på BWG Homes sin modulhus-portefølje.

Disse boligene produseres som moduler i BWG Homes fabrikkanlegg i Sverige, og vil bli markedsført av Mestergruppens medlemmer som deres "private brand".

- Dette er et produkt vi har stor tro på. Avtalen med en profesjonell og velrenommert aktør som Mestergruppen og deres medlemmer underbygger at det er etterspørsel i Norge etter standardiserte, kostnadseffektive boliger. For BWG Homes konsernet vil dette være en viktig utvidelse av våre salgskanaler, og vi får utnyttet produksjonskapasiteten i vår svenske virksomhet, sier konsernsjef Lars Nilsen i BWG Homes ASA.

- For Mestergruppen er avtalen svært viktig. Våre egne huskonsepter Mesterhus og Systemhus er i dag skreddersøm i høy kvalitet. Nå får kjedenes medlemmer tilgang til salg av et mer ferdig utviklet produkt, men med fortsatt den høye tekniske kvaliteten som vi er kjent for. Rimelige boliger med kort byggetid, høy kvalitet og lavt energiforbruk vet vi er etterspurt i markedet. Hustypene vil spesielt passe for førstegangsetablerere og alle som er opptatt av å spare penger på oppvarming, sier Lars Øberg, styreleder i Mestergruppen AS.