Utleietur til Manchester

I forbindelse med ERAs (European Rental Association) årsmøte og utdelingen av European Rental Awards gjennomførte Norsk Utleieforening en fellesreise til i Manchester.

Arrangementet gikk av stabelen 26. og 27. mai.

Dermed fikk medlemmene både anledning til å besøke engelske utleieselskap (Hewden og Speedy Hire) og selvfølgelig delta på interessante foredrag og en svært spennende Rental Award Dinner sett med norske øyne.

To av medlemsbedriftene i Norsk Utleieforening, Malthus AS og Høyde-service AS, var allerede forhåndsnominert i prisklassene Rental Company of the Year (over og under 10 depoter) og mottok sine diplomer til stor applaus fra sine norske og europeiske kolleger.

Vinnerne i den største klassen ble Aggreko og i den minste Lipac Liftar, men rykter fra juryen forteller om et svært close race med de norske kandidatene. (Les mer her http://erarental.org/ac09_awards.asp)

- Det en fantastisk prestasjon å komme på pallen i dette europeiske meterskapet, noe som tilsier at den norske utleiebransjen har nådd en svært høy standard, sier Arne K. Bugge i Norsk Utleieforening.