Ny kompressorserie fra Nessco

Nessco AS introduserer en ny serie frekvensstyrte kompressorer - VS 125-150.

 

Lavt støynivå og mindre energiforbruk per m3 trykkluft kjennetegner denne serien. Serien går fra 4,1 til 25,1 m3og leveres i modeller fra 7,5 til 13 bar. Lavtrykksmodeller kan bestilles.

Frekvensstyrte kompressorer håndterer effektivt og pålitelig det varierende luftbehovet som eksisterer i de fleste trykkluftsystemer. Slike kompressorer øker eller senker hastigheten for å tilpasse lufttilførselen til luftbehovet. Riktig frekvensstyrt kompressor til

aktuelt bruksområde gir betydelige energibesparelser og en stabil, jevn lufttilførsel.

VS 125-150-kompressorene er designet ved hjelp av avansert teknologi for å møte de høyeste krav til ytelse og kvalitet. Serien er en effektiv og fleksibel løsning for selv de mest krevende bruksområder.

Kabinettet er sikkert og kompakt og absorberer støy effektivt. Standard støynivå for VS 125-modellen er kun 73 dB(A) på 7 bar.

VS 125-150-kompressorer er enkle i bruk, mye takket være den nye og avanserte styreenheten AirSmartTM. AirSmartTM-systemet er utviklet for å gi et brukervennlig

operatørgrensesnitt. Styreenheten justerer automatisk kompressorytelsen i forhold til det aktuelle luftbehovet, slik at det ikke brukes unødig energi til å produsere overflødig trykkluft.

ENØK-potensialet ved å gå over til frekvensstyrte kompressorer er betydelig. I tillegg til 40-50 % lavere energiforbruk enn for konvensjonelle kompressorer, gir den frekvensstyrte driften også lavere vedlikeholdskostnader.