For både ski- og badeentusiaster

Martin M. Bakken AS har nå overlevert Radisson SAS resort Trysil, et av Norges mest moderne ski- og badehotell.

Byggeprosjektet består av 210 hotellrom, konferansefasiliteter og leiligheter knyttet til et moderne SPA og badeanlegg. Skiheisen er kun få meter fra hotellet via et eget transportbånd som tar deg opp til løypenettet.

Prosjektet har hatt en budsjettramme på over 500 millioner kroner. Dette er det største prosjektet som er gjennomført av Martin M. Bakken og BackeGruppen noen gang, og de gjennomførte det med suksess.

Superbra samarbeidspartner
Da administrerende direktør, Henning Hanevold, skulle beskrive samarbeidsprosessen med Martin M Bakken underveis i byggeprosjektet oppsummerte han det i uttrykket "superbra samarbeidspartner".

- Det har vært noen diskusjoner om endringer underveis i prosjektet; noen har vi vunnet, andre har vi tapt. Alt i alt brakte diskusjonene og samarbeidet med entreprenøren og arkitekten prosjektet videre og utviklet det til et hotell som Trysil i dag kan være stolt av, sa Hanevold.

Arkitekten i prosjektet har vært Heggelund & Koxvold as Arkitekter MNAL. De vel 35 000 kvm som prosjektet består av er bygget i en moderne stil, samtidig som tradisjonelle norske materialer er brukt. Blant annet er det en hovedvegg av naturstein fra Oppdal ved inngangspartiet som møysommelig er satt sammen stein for stein, og skal ha tatt tre måneder å gjennomføre.

- Jeg er stolt over å kunne overlevere brukstillatelsen til hotellet til Henning Hanvold, primus motor Knut Kvilekval og styreformann Jarl Wist i Trysil Hotellutvikling AS, sier administrerende direktør Svein Tollersrud i Martin M. Bakken.

- Det har vært dyktige håndverkere på byggeplassen som har stått på for å levere et håndverksmessig godt produkt og det til avtalt tid, fremhevet Tollersrud.

Trysils nye storstue
Ordfører Ole Martin Norderhaug i Trysil var svært fornøyd med å få nytt hotell til kommunen.

- For Trysil kommune innebærer hotellet at vi får flere helårs arbeidsplasser og for reiselivsnæringen i kommunen representerer det et viktig tilskudd. Det gjør Trysil til et mer interessant reisemål både vinter og sommer, understreket Norderhaug.

I alt regner kommunen med at det nye Radisson SAS hotellet kan øke totalt antall besøkende i kommunen til over en million i løpet av en sesong.

Mangfold tilbud
De som har vært på Trysil før og danset på bordene på Låven, har nå fått et alternativ i afterskibaren "Sagbruket", som er lett tilgjengelig fra skiløypene. Her er det bare gå ut av skiene og inn i baren.

Eller du kan besøke SPA avdelingen og badeanlegget med Norges første flowrider anlegg for surfing. Andre kan heller velge å bowle i bowlinghallen. Mulighetene er mange for de som liker et aktivt og moderne fjelliv.